Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Rólunk

Kedves Látogató!

A Globus Travel főirodája 1998-tól működik Miskolc belvárosában. Fiókirodáink Budapesten, Ózdon és Kazincbarcikán találhatók.
 

22 év hosszú idő, és ez alatt az idő alatt nagyot fordult a világ az utaztatás világában is: jogosan merül fel sokakban a kérdés, hogy miért érdemes , egyáltalán szükséges-e az internet korában utazási irodához fordulni? 
 

A válasz számunkra egyértelmű: IGEN! Sőt...talán szükségesebb, mint valaha. Hogy miért? Mert az utazásszervezés egy szakma, és mert az utazás nagyon jó, de meglehetősen költséges és kockázatos dolog. Megfelelő ismeretek nélkül bizony könnyen "befürödhet" az interneten önállóan foglaló utazni vágyó.
 

A mai utazási trendek, lássuk be, nem túl bíztatóak. … Internetes foglalások, arctalan vevőszolgálat, lutri szállások.
 

Van, hogy az utazónak szerencséje van, és minden rendben megy, ha azonban hiba csúszik a gépezetbe, nincs kihez fordulni…

Nos, lehet, hogy mi a Globus Travelnél régimódiak vagyunk, 22 éves múlttal a hátunk mögött ez bizony előfordulhat, ám büszkén megyünk szembe a trendekkel, így nálunk még mindig az utas személyre szabott kiszolgálása a legfontosabb.

Szokatlan kívánságai vannak? Szeretné, ha a repülőtérről elefánt hátán jutna el a szállodáig?

Kedvese kezét lakatlan, trópusi tengerparton kérné meg? Lakosztályt akar egy luxus-óceánjárón?

Szeretne tökéletes szögből rálátni Csipkerózsika kastélyára Disneyland Párizsban? Még sosem kakaózott az igazi Mikulással szülővárosában? Helikopterrel jutna fel a legvadabb csúcsokra, hogy onnan úgy síeljen le, akár James Bond? Esetleg egy igazi, privát szigetet bérelne? 
 

A Globus Travel az az iroda, amelyik bármit, legyen az mégoly rendhagyó, boldogan megszervez! Talán tucattúrákban nem mi vagyunk a legerősebbek, de nem is ez a célunk!
 

Sok mindent láttunk, és szeretnénk, ha utasaink még ennél is több dolgot fedeznének fel velünk a világból.
 

Azt szoktuk mondani, mi nem utazási iroda vagyunk, hanem UTAZÁSI MEGOLDÓK. Ez azt jelenti hogy teljes körű  utazásszervezői jogkörrel, nívós és kiterjedt belföldi és nemzetközi  szakmai kapcsolatokkal, a legmodernebb , professzionális felhasználók részére fejlesztett hely- és termékfoglalási technológiákkal, valamit 17 év szakmai tapasztalatával mi IDŐ- és KÖLTSÉGHATÉKONYABBAN oldjuk meg ügyfeleink utazái igényét, úgy, hogy az UTAZÁSI ÉLMÉNY , az utazás komfortérzete és öröme GARANTÁLTAN NAGYOBB lesz, mintha a szakavatatlan szem  maga próbálna eligazodni az átláthatatlan  netes információhalmazban.

 

És akik a fentiekhez a legnagyobb garancia: a megfelelő szakmai felkészültséggel és tapasztalattal rendelkező profi csapat:
 

Angyal Enikő
cégalapító  tulajdonos, a Globus Travel szakmai tevékenységért felelős személye

Tel: +3646 411 422

e-mail: director@globustravel.hu

 

 

Barancsi Zsuzsanna
14 év szakmai tapasztalat, kedvenc területei: USA , Ázsia, Ausztrália, Új-Zéland, külföldi esküvő és luxus nászút

Tel: +3646 411 422

e-mail: barancsi.zsusanna@globustravel.hu

 

 

Barkó Mónika
12 év szakmai tapasztalat, kedvenc területei: luxus óceánjárók karib, földközi és ázsiai térség

Tel: +3646 411 422

e-mail: barko.monika@globustravel.hu

 

 

Szaniszló Ágnes
14 év szakmai tapasztalat, kedvenc területei: Európai városok, Földközi partvidék, Indiai óceán térsége

Tel: +3648 512 501

e-mai: szaniszlo.agnes@globustravel.hu

 

Gábor Emese
12 év szakmai tapasztalat, kedvenc területek: Afrika, Atlanti óceán térsége, Indonézia

Tel: +3648 478 884

e-mai: gabor.emese@globustravel.hu

még töltünk