Újra nyitva vagyunk!

GlobusTravel | 2020.06.02. | Hírek

2020. június 02-án újra megnyitjuk a Globus Travel utazási irodákat!

Tisztelt Utasaink!
 
Ezúton köszönjük az elmúlt nehéz hónapok során tanúsított türelmüket és töretlen bizalmukat, kitartásukat cégünk iránt!
 
A turisztikai ágazatot sújtó nehézségek ellenére bizakodók vagyunk, és nagyon várjuk már, hogy a világjárvány miatt lemondott utazások kezelése helyett végre újra jobbnál jobb utazási ajánlatokkal szolgálhassuk ki Önöket, a még jelenleg is fennálló biztonsági szabályok betartásával.
 
Bízunk abban, hogy az idei nyár sem telik el pihenés nélkül!
 
Ezért örömmel értesítjük Önöket, hogy a központi korlátozások enyhítésével 2020. június 02-án újra megnyitjuk a Globus Travel utazási irodákat és változatlan szakértelemmel állunk rendelkezésükre.
 
 
Elérhetőségeink:
 
Miskolc, Szemere Bertalan u. 20.   tel.: 06 46 411 422
Kazincbarcika, Szabadság tér 2.     tel.: 06 48 512 501
Ózd , Vasvár u.52.                             tel.: 06 48 478 884
 
Kollegáink a nyitva tartási időben  - ajánlatkérés, megrendelés esetére -  személyes ügyintézésre is rendelkezésre állnak , viszont az Önök és munkatársaink egészségügyi biztonsága érdekében csakis előre egyeztetett időpontban. (Kérjük szíves megértésüket hogy egy időpontban minden kollegánk max. 1 főt tud fogadni).
 
Egyúttal felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a lemondások feldolgozása továbbra is KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN történik, ezzel kapcsolatban továbbra is a sales@globustravel.hu címre tudnak írni.
 
Utazásaik megszervezésében a jövőben is állunk szíves rendelkezésükre, forduljanak hozzánk bizalommal:
 
Mi folyamatosan figyeljük a változásokat. Érdemes velünk maradni, hiszen mialatt ezt olvassa, most is azon dolgozunk, hogy az aktuális hírekről tájékoztassuk és jó lehetőségekkel rukkoljunk elő.
 
Figyelje bejegyzéseinket Facebook oldalunkon, aktuális utazási ajánlatokért pedig weboldalunkat érdemes felkeresni: www.globustravel.hu
 
 
Továbbra is kérjük Önöket, hogy próbáljanak meg hiteles forrásokból tájékozódni az aktuális helyzetről. Javasoljuk a Magyar Kormány és a Magyar Utazási Irodák Szövetsége weboldalait.
 
A kialakult szituációban, fokozott nyugalomra és jól átgondolt, megfontolt döntésekre ösztönözzük Önöket, melyek meghozatalában szívesen adunk javaslatokat, tanácsokat.
 
A Magyar Utazási Irodák Szövetsége 2020.05.30.-i hivatalos közleménye szerint július elején indulhatnak a közvetlen charterjáratok a mediterrán tengerparti üdülőhelyekre.
 
    
 
A világjárvány miatt bevezetett korlátozások miatt az utazási szolgáltatók, a légitársaságok, a hajótársaságok gyakorlatilag leálltak, az utazások teljesítése lehetetlenné vált. A közlemény szerint a 2020. május 27-én megjelent kormányrendelet kimondja: az utazási irodák kiadhatnak 2021. augusztus 31-ig felhasználható utalványt a járványhelyzet miatt nem teljesített utazások, illetve leelőlegezett, vagy teljes egészében befizetett utazási csomagok, utazási szolgáltatások ellenértékéről.
 
Nem változott viszont az utas által kezdeményezett lemondás szabálya. Ilyen esetben továbbra is csak akkor köteles teljes mértékben visszafizetni a befizetett előleget az utazásszervező, ha az adott országot a Külügyminisztérium az utazásra nem javasolt kategóriába sorolja. Minden egyéb esetben az utazásszervező saját általános szerződési feltételei irányadóak. Az utazásszervezők ilyen esetben is felajánlhatnak utazási utalványt az utasoknak.
 
Jó egészséget és jó nyári készülődést kívánunk mindenkinek!
Globus Travel munkatársai

Vissza a hírekhez