Utazzon a világ ZIP sörkeringésén a Globussal

GlobusTravel | 2019.11.08. | Hírek

Büszkén adjuk hírül, hogy a miskolci Zip's -sel újonnan létrejött együttműködésünk keretében a világ legszínesebb nagyvárosaiba is elrepülhet, ahol egy fárasztó városnézés után a Zip’s által gyártott sörfőző berendezésekből csapolt jéghideg ínyenc sör kortyolgatása közben idézheti föl a nap legklasszabb pillanatait! 

 
A ZIP Tech már több mint 20 országba telepített több mint 70 magas színvonalú sörfőzdét. Ezen sörüzemek nagy része saját főzdekocsmával („brewpub") működik, és a sör mellé harapnivalókat is kínál. Egy ilyen főzdelátogatás – ahogyan Miskolcon is – komplex gasztronómiai élménycsomag. Működnek ilyen gasztronómiai vénájú sörfőzdék Párizsban, Londonban, Kijevben, Moszkvában, de Miamiban, Indiában, Türkmenisztánban és Izlandon is.
A kooperáció keretében a 22 éve működő irodánk kínálatába mostantól bekerültek a külföldi úti célokba a zip Tech által telepített kézműves sörfőzdék.
 
A Globus Travel és a zip's brewhouse ugyanakkor a beutazásban is együttműködik. A program keretében idehaza fogadjuk más országok sörturistáit. Ha egy sörszívű utazó egy távoli ZIP Tech-városból érkezik Magyarországra, nem csak az láthatja Miskolcon, hogyan készülnek a sörök; hanem a sörgyártó gépek készítésébe is bepillantást nyerhet. Közben megkóstolhatják a helybéli zip's söröket és a zip's brewhouse aktuális szezonális étlapjának vezérfogásait. Komplex gasztronómiai programokat is kínál a hozzánk érkező sörturistáknak. A „SéfSör" gasztrosör-sorozat neves séfek receptötlete alapján készül 8 hazai étteremben Egertől Tatán át Budapestig.
 
Érdemes a szemeket rajtunk tartani, hiszen egyre több parádés helyszínnel és közös fejlesztéssel készülünk még...

Vissza a hírekhez