Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Aktuális

2018.03.14.

 

2017.12.21.

 

2016.12.20.

2016.02.24.

Tisztelt Ügyfelünk!

A  Globus Travel Utazási Iroda  2016. március 04-05-én (a budapesti UTAZÁS kiállítással egy időben)
a Miskolc Plázában  előfoglalási napokat tart, hogy a miskolci (B.A.Z. megyei) utazni vágyók se maradjanak le azokról a kedvezményekről,
amelyeket az utazásszervezők a budapesti UTAZÁS kiállítás alkalmából kínálnak:
a Globus Travelnél a magyar piacon jelen levő összes magyar és külföldi utazásszervező árualapja és előfoglalási kedvezménye elérhető.

Szeretettel várjuk az  "UTAZÁS 2016! Miskolc “ 
előfoglalási napokon a Miskolc Plázában,
vagy a rendezvényt követően irodáinkban
(Miskolc, Kazincbarcika, Ózd, Budapest). 


Aktuális árakért böngéssze weboldalunkat (www.globustravel.hu),
vagy kérje ajánlatunkat (sales@globustravel.hu)!
 

Ne feledje! Mi már közel 20 éve
“Világraszóló élményekben utazunk” !
 
Szeretettel várjuk érdeklődését,
 
A Globus Travel csapata

 

 

 

 

2016.02.22.

Első alkalommal vettünk részt a Miskolci Esküvőkiállításon, viszont annál nagyobb sikerrel. Számos ajánlatkérést kaptunk a két nap alatt, és jelenleg is azon dolgozunk, hogy ezen nászutasok álmát valóra váltsuk kinek a tengerparton kimondott 'Igenek" megszervezésével és a többhetes mézeshetekkel, kinek a nyugalmas, romantikus pihenéssel.

Jövőre gyere el Te is, és kérd speciális ajánlatainkat, hogy álmaid esküvője és/vagy mézesheted megszervezésében segítsünk!

 

 

 

 

2016.01.23-24.

XIV. Miskolci Esküvői Kiállítás és Vásár

Helyszín: ITC SZÉKHÁZ

 

Ha te is az esküvődet tervezed és álomszép helyre szeretnél elutazni a mézesheteidre, ne hagyd ki a hétvégi esküvői kiállítást, ahol standunknál álomutad ajánlatát nyújtjuk majd neked!

 

 

 

 

2015.11.30.

Turizmus Online cikk:

 

Globus Travel: exkluzív ügyfélparti Miskolcon

Nagy sikerű exkluzív ügyfélestet tartott a minap a Globus Travel Miskolcon törzsutasai számára.

Valóságos mediterrán nyereményeső zúdult a zimankós novemberi rendezvényen azokra a vendégekre, akik elfogadták a Globus Travel meghívását 2016 évi nyári előfoglalási lehetőségekről szóló tájékoztató estjükre. A kisorsolt ajándékok között törökországi, ciprusi és görögországi repülőjegyek, komplett repülős nyaralóprogramok is akadtak, de volt olyan ügyfél, aki velencei hétvégére szóló voucherrel térhetett haza.

A rendezvény kitűnő példája volt a magyar touroperátorok összefogásának, kollegiális gondolkodásának is: a Globus Travel, mint utazásközvetítő iroda, legfontosabb stratégiai partnereit - a Green Travelt, a Taurus Reisent , a TDM Travelt, a Budavár Tours-t és az IBUSZ-t - hívta meg a rendezvényre. A touroperátor cégek kivétel nélkül szívesen vették a megkeresést, és színvonalas prezentációkkal, értékes nyereményekkel támogatták értékesítő partnerük munkáját.

A Green Travel képviselői a Globus Travel törzsutasaival

A Green Travel képviselői a Globus Travel törzsutasaival

Mint Angyal Enikőtől, a Globus Travel ügyvezető igazgatójától megtudtuk, a Globus Travel régóta elkötelezett a személyes ügyfélkapcsolat-ápolás mellett. 15 éve minden évben tartanak ügyfeleik számára egy-egy nagyobb lélegzetvételű rendezvényt: volt olyan év, hogy 500 törzsutast láttak vendégül egy Zséda-koncerten, vagy a Miskolci Nemzeti Színház egyik előadásán. A mostani rendezvény a 2016 évi előfoglalási lehetőségekre, az előfoglalás előnyeire hívta fel a figyelmet, az est házigazdája pedig Vida Péter, a Thália színház színművésze volt, aki évek óta maga is a Globus Travel törzsutasa.

 

A Budavár Tours képviselői a Globus Travel törzsutasaival

A Budavár Tours képviselői a Globus Travel törzsutasaival

Angyal Enikő kérdésünkre elmondta, tapasztalatai szerint a mai online világban speciális marketingeszközökre van szüksége egy utazási irodának versenyképessége megőrzése érdekében, mert a termék is speciális, amit értékesítenek. Ebben a versenyben nem biztos, hogy az online marketing önmagában hatékony megoldás, a személyes kapcsolatok, a bizalom, a biztonság az utazási irodák munkájában is egyre inkább felértékelődik – tette hozzá.

 

 

 

 

2015.11.27.

A Globus Travel munkatársai nevében köszönjük partnereinknek: Green Travel Nemzetközi Utazási Iroda, Taurus Reisen, TdM Travel Club, Budavár Tours, IBUSZ , a kollegiális és színvonalas együttműködést, és a kb.1.000.000.- Ft összértékű utazási nyereményt, mellyel a Globus Travel rendezvényét támogatták!
Köszönjük ügyfeleinknek az aktív részvételt és érdeklődést, szeretettel várjuk érdeklődésüket, foglalásaikat!

 

Vida Péter - a Thalia Színház színművésze, az est házigazdája

 

A technika ördöge is adott munkát a fiúknak, de győztek smile hangulatjel

 

Green Travel

 

Balázs, Tamás és Gyuri bácsi segítségével megjártuk Marokkót és a fantasztikus spanyol tengerpartot, Costa Blancát

 

Balogh Csaba kalauzolásával Görögországba utaztunk, jövőre irány Karpathos!!! A kis csoda

 

TDM Travel

 

Budavár Tours

 

Taurus Reisen- Tunézia - az örök kedvenc, Ildi tolmácsolásában

 

 

 

 

 

2015.11.26.

 

 

 

 

 

 

 

2015.07.01.

 


Iránytű 2015. június 17. - www.iranytv.hu by iranytv

 

2015.05.20.

 


Iránytű 2015. május 18. - www.iranytv.hu by iranytv

 

2015.03.19-21

 

Te is mindig az utolsó pillanatban érsz ki a reptérre?

Foglald le repülős nyaralásod március 19-21 között a miskolci utazási kiállításon és a reptéri parkolást mi adjuk ajándékba!

 
   
 
 
 

2015.03.19.-21.

 
2015-ben is előfoglalási kedvezményekkel várjuk Önöket a 2015.03.19.-21. között a miskolci ITC épületében megrendezésre kerülő  „Menjünk Világgá” miskolci utazási kiállításon!
 
 
 
 

2015.02.12.

 
DUBAI földön, vízen, levegőben címmel információs estet tartottunk miskolci irodánkban, az Emirates légitársaság és a Costa hajótársaság közreműködésével:
 
 
még töltünk