Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

GINOP524

Európai Uniós támogatásból megvalósuló fejlesztés:
 
Pályázat száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00087
Pályázat címe:  Gyakornoki program a Globus Travel Kft-nél
Projekt megvalósítása: 2017.02.01.- 2018.01.31.
Támogatás: 9 955 540 Ft
 
Projekt bemutatása: Gyakornoki program a Globus Travel Kft-nél
 A Globus Travel főirodája 1998-tól működik Miskolc belvárosában. Fiókirodáink Budapesten, Ózdon és Kazincbarcikán találhatók. Teljes körű utazásszervezői jogkörrel, nívós és kiterjedt belföldi és nemzetközi szakmai kapcsolatokkal, a legmodernebb, professzionális felhasználók részére fejlesztett hely- és termékfoglalási technológiákkal, valamit 17 év szakmai tapasztalatával. Mi IDŐ- és KÖLTSÉGHATÉKONYABBAN oldjuk meg ügyfeleink utazási igényét, úgy, hogy az UTAZÁSI ÉLMÉNY, az utazás komfortérzete és öröme GARANTÁLTAN NAGYOBB lesz, mintha a szakavatatlan szem maga próbálna eligazodni az átláthatatlan netes információhalmazban.
A projekt keretében 4 fő pályakezdő fiatal alkalmazása valósul meg utazásszervező munkakörben. Az itt szerzett tapasztalatok segítséget nyújtanak a gyakornokok számára, hogy a munkavilágába történő bevezetés során megtanulják az önálló, illetve csapatban történő feladatvégzést.
Továbbá a gyakornokok foglalkoztatásához szükséges eszközök beszerzése valósul meg a projektből.
még töltünk