Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

GINOP524

Európai Uniós támogatásból megvalósuló fejlesztések:
 
Pályázat száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00087
Pályázat címe:  Gyakornoki program a Globus Travel Kft-nél
Projekt megvalósítása: 2017.02.01.- 2018.01.31.
Támogatás: 9 955 540 Ft
 
Projekt bemutatása: Gyakornoki program a Globus Travel Kft-nél
 A Globus Travel főirodája 1998-tól működik Miskolc belvárosában. Fiókirodáink Budapesten, Ózdon és Kazincbarcikán találhatók. Teljes körű utazásszervezői jogkörrel, nívós és kiterjedt belföldi és nemzetközi szakmai kapcsolatokkal, a legmodernebb, professzionális felhasználók részére fejlesztett hely- és termékfoglalási technológiákkal, valamit 17 év szakmai tapasztalatával. Mi IDŐ- és KÖLTSÉGHATÉKONYABBAN oldjuk meg ügyfeleink utazási igényét, úgy, hogy az UTAZÁSI ÉLMÉNY, az utazás komfortérzete és öröme GARANTÁLTAN NAGYOBB lesz, mintha a szakavatatlan szem maga próbálna eligazodni az átláthatatlan netes információhalmazban.
A projekt keretében 4 fő pályakezdő fiatal alkalmazása valósul meg utazásszervező munkakörben. Az itt szerzett tapasztalatok segítséget nyújtanak a gyakornokok számára, hogy a munkavilágába történő bevezetés során megtanulják az önálló, illetve csapatban történő feladatvégzést.
Továbbá a gyakornokok foglalkoztatásához szükséges eszközök beszerzése valósul meg a projektből.
 

Gyakornoki program azonosítószám: GINOP-5.2.4-16-2018-03326
Támogatás összege: 4 012 350 Ft
Támogatási intenzitás: 100%
Megvalósítási időszak: 2019.02.21-2019.11.20.
Projekt címe: Gyakornoki program a Globus Travel Kft-nél
 
Projekt bemutatása:
A gyakornoki program keretében 1 fő kapcsolattartó került megjelölésre Angyal Enikő, aki szakirányú főiskolai végzettséggel rendelkezik, illetve 1998-tól a Globus Travel Kft ügyvezető igazgató pozícióját tölti be. A vállalkozásnak több éves tapasztalata van tanulók/pályakezdők foglalkoztatásában, több mint 3 éve fogadunk tanulószerződés keretében gyakornokokat. A projekt keretében 1 fő pályakezdő fiatal alkalmazása valósul meg utazásszervező munkakörben.
A gyakornoki képzés során nem csak a munka világába kap betekintést, hanem az utazásszervezés szakma rejtelmeit is megismerheti a gyakornok. Kiemelten fontos az ügyfelekkel történő kommunikácó, szakmánkban az elsődleges értékesítési mód, így a mentor által tartott kommunikációs tréningen fog részt venni, mely alapján elsajátíthatja azon verbális és non verbális eszközöket, kifejezéseket, melyek az értékesítés során nélkülözhetetlenek. Elsajátíthatja az utazások értékesítésével kapcsolatos tervezési összeállítási feladatokat, továbbá az ezzel kapcsolatos dokumentálási háttereket.
A gyakorlati idő végére, képes lesz önállóan feladatmegoldásokra és önálló utazások értékesítésére.
A vállalati kapcsolattartótól rendszeres visszajelzéseket kap a gyakornok a munkájával kapcsolatban, ezáltal önállóan is tud fejlődni. A gyakorlati idő végére önálló ellenőrzés mentes munkavégzésre is képes lesz. A megszerzett ismereteket hasznosítva előnyhöz juthat az esetleges későbbi munkaerőpiaci elhelyezkedés során, az állásinterjúk alkalmával magabiztos megjelenést és több mint egy év releváns szakmai tevékenységet tud felmutatni.
Vállalatunk célja, hogy megfelelő teljesítmény esetén, hosszútávon is munkatárs maradjon a gyakornok.
még töltünk