Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Feldobox és ajándékutalvány

Mi a Feldobox?

A Feldobox egy eredeti ajándékutalvány, mellyel felejthetetlen élményt adhat ajándékba. Tévedés kizárva, hiszen a megajándékozott maga választhat számos program közül.

16 féle élmény ajándékunk összesen több, mint 700 különböző programot kínál szabadidő, wellness, gasztronómia és üdülés területeken.

Minden ajándékdobozban egy utalvány és egy szép katalógus található, számos programlehetőséggel. Az utalvány a bemutatott programok bármelyikére érvényes.

Aki ajándékba kapja, kiválasztja kedvenc programját a katalógusból, és lefoglalja a neki megfelelő időpontra. A helyszínen átadja az utalványt. Nincs más hátra, mint élvezni a feldobó élményt.


 

AJÁNDÉKDOBOZOK:

 

A Kaland egy különleges ajándékutalvány, mellyel 75 szabadidős program  közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék  egy felejthetetlen kaland

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen  bemutatja a választható programokat. Ezek közül kedvére dönthet a  megajándékozott: kiélheti szabadságvágyát, belevetheti magát kedvenc  sportjába, vagy felfedezhet új lehetőségeket a szabadidő tartalmas, aktív  eltöltésére. Földön, vízen vagy akár a levegőben. Övé a választás. Övé a  kaland

Ára: 16.990,- Ft/doboz

 

Az Adrenalin egy különleges ajándékutalvány, mellyel 65 extrém szabadidős  program közül válogathat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az  ajándék egy szívdobogtató kaland!

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen  bemutatja a választható programokat. A megajándékozott választhatja ki a  lehetőségek közül azt, amiről titkon mindig is álmodott. Már a katalógus  lapozgatása közben is összeugrik a gyomor, bizsereg a bőr, kipirul az arc,  dobog a szív… kezdődik az adrenalin termelés! 

Ára: 49.980,- Ft/doboz

 

A Kényeztetés egy egyedülálló ajándékutalvány, mellyel 75 wellness  program közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az  ajándék egy teljes kikapcsolódást nyújtó kényeztető program!

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen  bemutatja a választható programokat. A megajándékozott kedvére dönthet  különleges masszázsok, arc és testkezelések, manikűr, fodrászat, jóga és  táncórák közül amellett, amire az Ő teste és lelke éppen legjobban vágyik.  Csak le kell foglalnia az időpontot, a kényeztetésről pedig mi gondoskodunk.

Ára: 16.990,- Ft/doboz

 

A Világ Zamatai egy eredeti ajándékutalvány, mellyel 25 étterem közül  választhat, aki kapja. Egy hangulatos ebéd vagy vacsora során a különféle  nemzetek egyedi zamatait tálaló éttermek valamelyikének vendégszeretetét  élvezheti. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy 2 főre szóló  meghívás egy 3 fogásos kulináris élményre.

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen  bemutatja a választható éttermeket. A megajándékozott döntheti el, melyik  ország mesterfogásaiba kíván belekóstolni.

Ára: 14.980,- Ft/doboz

 

Az Ínyencek Asztala egy exkluzív ajándékutalvány, mellyel 15  csúcsgasztronómiai étterem közül választhat, aki kapja. Az utalványon  névérték nem szerepel: az ajándék egy 2 főre szóló meghívás egy 3-5 fogásos  gasztronómiai élményre.

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen  bemutatja a választható éttermeket, specialitásaikat és hangulatukat. A  megajándékozott döntheti el, melyik élvonalbeli étteremben kívánja átélni a  kivételes pillanatokat, egyedi környezetben, csodálatos étkek és borok  társaságában.

Ára: 24.980,- Ft/doboz

 

A Hobbi egy különleges ajándékutalvány, mellyel 60 szabadidős program és  tanfolyam közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel:  az ajándék egy új hobbi felfedezésének öröme.

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen  bemutatja a választható programokat. Ezek közül kedvére dönthet a  megajándékozott: belevetheti magát kedvenc sportjába, kulturális élményekkel  gazdagodik, vagy felfedezhet új, kreatív lehetőségeket a szabadidő tartalmas,  aktív eltöltésére. 

Ára: 12.980,- Ft/doboz 

 

A Családi Móka egy különleges ajándékutalvány, mellyel 60 izgalmas  szabadidős elfoglaltság közül lehet választani. A választékban vannak  kifejezetten 2-14 éves gyerekeknek szóló, és az egész családnak szóló  programok. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék a vidám időtöltés  öröme.

A dobozban az utalvány mellett található a katalógus, mely részletesen bemutatja  a választható programokat. Ezek közül kedvükre dönthetnek a gyerekek és  felnőttek: közös kalandra indulhatnak, kül- és beltéri programok között  válogathatnak, különleges állatokkal ismerkedhetnek, vagy felfedezhet új,  kreatív lehetőségeket a szabadidő tartalmas, aktív ltöltésére.

Ára: 11.990,- Ft/doboz 

 

A Wellness Üdülés egy egyedi ajándékutalvány, mellyel 20 wellness hotel közül  választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy 2  főre szóló meghívás egy éjszakára wellness programokkal.

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen  bemutatja a választható szállodákat. A megajándékozott választ helyszínt, és  foglalja le a neki megfelelő időpontra. Bárhogy dönt is, az ajándék egy  kényeztető pihenés. Adja át magát a pihenésnek!

Ára: 39.780,- Ft/doboz

 

A Bor Világa egy eredeti ajándékutalvány, mellyel 40 program közül  választhat, aki kapja. Kitűnő borokat kóstolhat, akár ínyenc vacsorákba  ágyazva, pincék hűvösében tapasztalt borászokkal fedezheti fel a borkészítés  rejtelmeit, vagy egy borkurzus résztvevőjeként nemzetközileg elismert oklevelet  szerezhet. Az utalván yon névérték nem szerepel: az ajándék egy vagy több  főre szóló meghívás egy különleges boros programra.

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen  bemutatja a választható programokat. A megajándékozott maga döntheti el, hogy  milyen formában és melyik vidék nedűibe kíván belekóstolni. 

Ára: 19.970,- Ft/doboz

 

A Kastélyszálló egy egyedi ajándékutalvány, mellyel 12 kastélyhotel közül  választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy 2  főre szóló meghívás egy éjszakára, félpanzióval.

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen  bemutatja a választható kastélyokat és kúriákat. A megajándékozott választ  helyszín, és foglalja le a neki megfelelő dőpontra. Bárhogy dönt is,  visszatérhet a királyok korába és egy mesebeli éjszakát tölthet el egy  kastélyszállóban, ahol főúri kényelemben lesz része. Élmény lesz a múlt!

Ára: 32.980,- Ft/doboz 

 

A Kultúra egy különleges ajándékutalvány, mellyel 200 program közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy meghívás a kultúra világába.

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható programokat. Ezek közül kedvére dönthet a megajándékozott: például színházi előadások között válogathat, részt vehet egy fantasztikus koncerten, a Jazzfesztiválon, megtekinthet egy bámulatos kiállítást, akár privát tárlatvezetésen egy kastélyban. Nem mindennapi élmény lesz!

Ára: 15.980,- Ft/doboz 

 

AJÁNDÉKKÁRTYÁK:

A Harmónia egy különleges ajándékutalvány, mellyel 75 szabadidős-,  wellness- és gasztronómiai program közül választhat, aki kapja. Az utalványon  névérték nem szerepel: az ajándék egy testet-lelket kikapcsoló élmény!

Az elegáns tokban az utalvány mellett egy programfüzet található, mely  felsorakoztatja a választható programokat. Vágyainak megfelelően dönthet  bármilyen élmény mellett, ami éppen jólesik… Egy ilyen ajándékkal nem lehet  tévedni, mindenki találhat benne kedvére valót!

Ára: 7.750,- Ft/kártya

 

A Fantázia egy különleges ajándékutalvány, mellyel 75 szabadidős-,  wellness- és gasztronómiai program közül választhat, aki kapja. Az utalványon  névérték nem szerepel: az ajándék egy fantáziadús élmény!

Az elegáns tokban az utalvány mellett egy programfüzet található, mely  felsorakoztatja a választható programokat. Vágyainak megfelelően dönthet  bármilyen élmény mellett, ami éppen jólesik… Egy ilyen ajándékkal nem lehet  tévedni, mindenki találhat benne kedvére valót!

Ára: 5.000,- Ft/kártya

 

Az Energia egy különleges ajándékutalvány, mellyel 95 szabadidős-,  wellness- és gasztronómiai program közül választhat, aki kapja. Az utalványon  névérték nem szerepel: az ajándék egy testet lelket energiával feltöltő  élmény!

Az elegáns tokban az utalvány mellett egy programfüzet található, mely  felsorakoztatja a választható programokat. Vágyainak megfelelően dönthet  bármilyen élmény mellett, ami éppen jólesik… Egy ilyen ajándékkal nem lehet  tévedni, mindenki találhat benne kedvére valót!

Ára: 9.990,- Ft/kártya

 

 

AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

 • Családtagjainak, barátainak, szeretteinek ajándékozni szeretne valamit, de nem tudja, hogy  mit?
 • Meglepné párját egy utazással?
 • Nászajándékot adna, de nem szeretne szokványos ajándéktárgyakat adni?
 • Közösen adnának egy értékesebb ajándékot, de nem tudják, pontosan mit vegyenek?

 

Amennyiben a fenti kérdésekből csak egyre is IGEN a válasz, akkor az utazási utalványt Önnek találtuk ki!

Mert UTAZNI, MINDANNYIAN SZERETÜNK... ezért az utazási utalvánnyal biztosra mehet!

 

Nincsenek fix címletek, az utalvány értéke, tartama, kedvezményezettje, érvényessége szabadon meghatározható, ezért az Utazási utalvány az az ajándék, aminél nem találhat flexibilisebbet. Az utalvány bármilyen, a Globus Travel Utazási Iroda által értékesített szolgáltatásra megvásárolható (példák a teljesség igénye nélkül:
 

 • repülőjegy
 • szállás
 • autóbérlés
 • körutazás
 • nyaralóprogram
 • hajóút
 • nászút
 • belföldi szállás
   

Sőt, tegye egyedivé az utalványt egy-egy személyes gondolattal, vagy egy közös fotóval. Kérésére, az utalvány formáját személyre szabottan alakítjuk ki.

Néhány példa:

 

 

A Feldobox csomagokat és ajándékutalványokat megvásárolhatja irodáinkban.

Részletekért érdeklődjön telefonon (0646411633), email-ben (sales@globustravel.hu), vagy személyesen irodáinkban.

még töltünk